Gulvafslibning er en gave til alle med trægulve i boligen. Til stor frustration for gør det selv folket

Vi overholder altid vores aftaler med henblik på mødetider og afslutning af projektet, så du ved, hvornår du kan regne med, at vi er helt færdige. Som erfaren gulvsliber ved vi, hvad der skal til for at skabe det flotteste resultat.

Afslibning af gamle og slidte trægulve foregår her hos os

Mindst ligeså vigtigt er det for os, at hele processen skal være en positiv oplevelse. Selv i dag er der større firmaer som bruger ældre tekniker med store støvgener til følge.

Trappeslibning og afslibning af boligens trapper og trappetrin tilbydes

Vi ved, hvordan trappeslibningen bedst gribes an, hvor arbejdet udføres efter de bedste forskrifter. Find en løsning, der passer til din bolig. Derfor kan du altid forvente, at du modtager et gulv, der ser ud som nyt, når vi har givet det en gulvafslibning.

  • Fernis
  • Skævheder
  • Gulvfejl
  • Fejllægning
  • Fuldmaling
Et trægulv kan afrenses eller afslibes

Træet skal vaskes rent for sæbe med trærens eller eddikevand inden plejeolien påføres. Gulvslibning med øje for kvalitet og service i top klasse er det vi vil være kendt for her i byen, når vi udføre vores gulvafslibnings opgaver.

Få garanti og professionel gulvafslibning udført

Derfor klarer vi selv de mest medtaget gulve professionelt og med garanti for tilfredshed. Ved gulvafslibning tages kanter og hjørner med tilpassede skrabejern mens større, tilgængelige overflader afslibes og poleres med en gulvslibemaskine.

Lad dit trægulv blive modstandsdygtig og smukt

Med denne form for behandling bliver gulvet modstandsdygtigt over for snavs og smuds, men kræver oftere gulvvask end andre behandlinger. Vi sætter en ære i at udføre et perfekt stykke arbejde hver gang, hvorfor du trygt kan bestille din gulvafslibning hos os. Hvilket gør et perfekt resultat umuligt at opnå. ?

Kan en sæbebehandling tilrådes?

Sæbebehandling bruges ofte som efterbehandling ovenpå en ludbehandling. Hos os tilbyder vi slibning af bordplader, hvis dit spisebord trænger til en kærlig hånd. Efter afslibningen kan gulvet efterbehandles. Gulvafhøvling for et flot og holdbart resultat.

Hvor finder jeg de bedste gulvafslibning priser i København?

Gulvafslibning pris og gulvafhøvling priser i København. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan du griber afslibning af dit gulv eller bordplade an. Med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise inden for gulvlakering er du garanteret en lakering i højeste standard.

Afslibning og efterbehandling af gamle og slidte trægulve tilbydes

Alt efter gulvets alder og det antal gange som gulvet er blevet behandlet vil det være muligt at foretage flere gulvafslibninger. En anden fordel ved at ludbehandle gulve er, at ridser og mindre hakker i gulvet naturligt rejser sig igen ved en gulvvask.

Billig gulvafslibning priser uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Lak kan ikke pletvedligeholdes, og det er derfor vigtigt at vedligeholde dem løbende. Olie findes både i sin naturlige farve og hvid. fyr eller gran så er disse træsorter velegnet til ludbehandling.

Få høvlet dine trægulve af vores dygtige gulvmand og gulvsliber

Det er utroligt vigtigt at man kan vurdere hvor meget man skal høvle af trægulvet i forbindelse med gulvafslibning. Er at man starter i det fjerne hjørne og ender ved udgangen af rummet. Der bruges kun de bedste maskiner i vores arbejde med bordplader, som er med til at sikre et holdbart resultat.